Algemene voorwaarden


Algemeen

 

Door een bestelling te plaatsen gaat de koper akkoord met de algemene voorwaarden van Joy Nino.

Joy Nino heeft ten allen tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

 

Bestellen

 

Indien een artikel tijdelijk of helemaal niet meer leverbaar is, zal de koper door Joy Nino

op de hoogte worden gebracht. In dit geval kan de koper de bestelling kosteloos annuleren.

 

Indien de koper een artikel besteld dat niet direct op voorraad is dient de koper rekening te houden met een langere levertijd en wordt de koper hiervan op de hoogte gehouden.

 

Prijzen en aanbiedingen

 

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

 

Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen, is Joy Nino bevoegd de prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigen. Kopers kunnen geen rechten ontleden aan prijzen en aanbiedingen uit het (recente) verleden.

 

Joy Nino kan niet aan prijzen of aanbiedingen gehouden worden als de koper redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de prijs of aanbieding, ofwel een onderdeel daarvan, een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.

 

Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod een termijn van aanvaarding is genoemd. Wordt het aanbod niet binnen die gestelde termijn aanvaard, vervalt het aanbod.

Aanbiedingen gelden niet automatisch voor na bestellingen. Joy Nino en de koper moeten dit uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen.

 

Betalingen

 

Betalingen dienen te geschieden via IDEAL, KLARNA achter betalen of Vooraf overmaken. 

 

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, geeft Joy Nino tijdens het afrekenen de persoonlijke gegevens van de consument in de vorm van contact- en bestelgegevens door aan Klarna, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethoden. De overgedragen persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met Klarna's eigen privacyverklaring.

 

Levering en leveringstermijn

 

Na het ontvangst van betaling aan Joy Nino zal de bestelling dezelfde werkdag, of zo spoedig mogelijk worden verzonden. Uiteraard kan het voorkomen dat door omstandigheden de bestelling later aan DHL word aangeleverd. Wij brengen de koper hiervan op de hoogte.

 

Verzendingen gebeuren via DHL met tracking voor alle pakketjes.

Vanaf een bestelling van €100 euro zijn er geen verzendkosten in Nederland.

 

Mocht de klant niet thuis zijn op het moment van levering, word het bij de buren afgegeven. Als hun ook niet thuis zijn wordt je pakket naar een DHL Servicepunt in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo nel mogelijk.

 

Indien uw pakket binnen 7 dagen niet is afgehaald bij het ophaalpunt en dus terug naar ons gestuurd wordt, valt de retourkosten van €4 euro ten laste van de klant.

 

Wij streven ernaar het product na het ontvangen van de betaling op werkdagen binnen 48 uur te verzenden.

Het product zal uiterlijk binnen 5 werkdagen na bestelling worden geleverd.

 

Joy Nino is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door post en pakketbezorgers.

Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding.

 

Let op: Als de klant neerzettoestemming via DHLaanvraagt, accepteer de klant de voorwaarden van DHL. Dat betekend in geval van schade over vermissing van het pakket het de verantwoording van de klant is en niet van DDL. In dit geval kan Joy Nino niks voor de klant betekenen. 

 

Ruilen en retourneren

 

Vanaf het moment dat de koper de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft deze een zichttermijn van 14 dagen. Binnen dit termijn kan het artikel gepast en bekeken worden. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst bindend.

 

Tijdens het zichttermijn heeft de koper herroepingsrecht, waarbij hij de mogelijkheid heeft de ontvangen goederen te retourneren.

 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.  Indien de koper gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient de koper het product met alle geleverde toebehoren, inclusief gratis actie artikelen in de originele verpakking aan Joy Nino te retourneren, conform de door Joy Nino verstrekte instructies.

 

Artikelen kunnen alleen worden geroutineerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking (e.v.t. met aangehecht prijskaartje). Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de klant zal dit ten laste van de klant in rekening worden gebracht.

De verzendkosten en het verzendrisico van retourneringen en ruilingen zijn voor rekening van de koper.

 

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Als voldaan is aan de algemene voorwaarden van Joy Nino en je retour is bevestigt via de mail, zal het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan de koper terugbetaald worden op de rekening waarmee is betaald. 

Joy Nino verplicht de koper om de geleverde producten na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen 48 uur per email te melden aan Joy Nino.

 

Garantie

 

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.

De eventuele vergoeding hiervan kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag van de koper.

Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voor vermelde garantiestelsel.

 

Onderstaande gevallen vallen niet onder de garantie:

(Dit geld voor de sieraden)

 

  • Natuurlijke slijtage, materialen zoals de kralen kunnen verkleuren, met name door de zon.
  • Vlekken kunnen ontstaan in materialen door water, parfum en cosmetica.
  • De materialen kunnen verkleuren door de zuurgraad/PH waarde van de huid.
  • Breuk. Er kunnen veel redenen zijn waarom een sieraad breekt (bijvoorbeeld een kind dat aan een ketting trekt, ergens achter blijven hangen, etc). Helaas kunnen we daar geen garantie op geven.

 

Aansprakelijkheid

 

Joy Nino is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen. De kleur van het product op beeldscherm kan in sommige gevallen niet 100% hetzelfde zijn. We proberen  de werkelijke kleur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Daarnaast is ook elk artikel uniek en kan daarom altijd iets afwijken van de foto op de website.

 

Privacy

 

De gegevens van onze klanten zijn nodig om de administratieve kant van de bestelling in orde te maken. De gegevens van klanten worden niet aan derden verstrekt. Joy Nino mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De klant heeft het recht tot inzage van deze gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan Joy Nino: info@joynino.nl

 

Copyright

 

Tekst en/of beeldmateriaal van onze site mag niet gekopieerd of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.