Retour


Joy Nino doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Wij raden u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier binnen 48 uur per email van op de hoogte te stellen. Joy Nino zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

 

Retour voorwaarden

 

  • We ontvangen je retour graag binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen.
  • Items dienen in originele staat en met labels geretourneerd te worden.
  • Zowel de retourkosten die worden gemaakt en het risico zijn voor eigen rekening.
  • Zonder track en tracé code kunnen we bij vermissing van een pakketje helaas niet uitzoeken wat ermee gebeurd is. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track en tracé code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
  • Je ontvangt een retour bevestiging per email, zodra je retour is verwerkt. Vanaf dat moment krijg je binnen 5 werkdagen je geld terug.
  • Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

 

Als je in je oorspronkelijke bestelling gratis verzending had, om dat je bestelling minstens €100,- bedroeg en door het retourneren van een artikel je uiteindelijke bestelbedrag minder is dan het bedrag voor gratis verzending, zullen de verzendingskosten ook voor jouw rekening zijn. Van de terugbetaling worden dan de oorspronkelijke verzendingskosten afgehouden.